Pirkanmaan vuoden 2011 Nuori Yrittäjä -palkinto Marko Mäkelälle Mainostoimisto Värikäs Oy:stä

Pirkanmaan vuoden 2011 Nuori-Yrittäjä -palkinto Marko Mäkelä

Pirkanmaan vuoden 2011 Nuori Yrittäjä -palkinto on myönnetty Marko Mäkelälle Mainostoimisto Värikäs Oy:stä.

Pirkanmaan Yrittäjät ry  palkitsi 8.4 aluekilpailun voittajan 1 500 euron rahapalkinnolla. Palkitsemistilaisuudessa Finlaysonilla oli paikalla myös Sammon Yrittäjät ry:n puheenjohtaja Raine Tuomela puheen kera.

Voittajayritys osallistuu myös valtakunnalliseen Nuori Yrittäjä -kilpailuun, jossa pääpalkinto 50 000 euroa jaetaan yhden tai useamman yrittäjän kesken 20.-22.5.2011 Nuorten Yrittäjien tapahtumassa Jyväskylässä.

Suomen Yrittäjät ja Yksityisyrittäjäin Säätiö järjestävät Nuori Yrittäjä -kilpailun nyt 14:ttä kertaa. Kilpailussa on palkittu tähän mennessä jo yli 30 eri toimialoilla ja maan eri puolilla toimivaa menestyvää nuorta yrittäjää.

– Tunnustus on minulle ja yritykselle todella tärkeä ja antaa hyvät eväät tulevaisuuteen, sanoo Värikkään toimitusjohtaja Marko Mäkelä. – Kiitos palkinnosta kuuluu ehdottomasti mahtavalle henkilökunnalle ja asiakkaillemme, Mäkelä jatkaa.